boligerne

Boligen
Ellen Mariehjemmet rummer 26 ét-værelseslejligheder med eget bad og toilet.  Boligerne er fordelt på 3 etager, men der er både elevator og trapper mellem etagerne. Fra og med september 2021 kan Ellen Marie tilbyde yderligere 10 nybyggede lejligheder i stueplan.

Boligerne er af forskellig størrelse og udformning, alle med elektrisk indstillelig seng, antenne- og telefonstik som fast inventar. YouSees grundpakke er installeret og indregnet i huslejen. Tilkøb af yderligere kanaler er for beboernes egen regning. Beboerne medbringer selv møbler, telefon, gardiner, sengetæppe, dyne, hovedpude samt lamper. I alle lejligheder er der et lille køkkenarrangement og garderobeskab.

Boligen er privat og indrettes efter beboerens eget ønske. Vi opfordrer til at boligen indrettes med de ting og møbler beboeren kender og holder af. Vi håber dog at der i valget tages hensyn til personalets fysiske arbejdsmiljø ved at undgå meget tunge møbler m.m.
Ved ændringer i beboernes tilstand kan det blive nødvendigt at ændre boligens indretning for at sikre det aktuelle plejebehov og for at sikre personalets arbejdsforhold. Det er plejepersonalet, der vurderer om der er behov for at ændre noget i boligen, som f.eks. at fjerne tæpper og møbler hvis der skal bruges lift, eller indrette lejligheden mere hensigtsmæssigt.

Post og aviser omdeles dagligt, post ud af huset kan afleveres på kontoret.

Der bliver gjort rent i beboernes lejligheder efter behov, dog mindst 1 gang ugentligt (ferieperioder undtaget)

Fællesrum
Spisestue / dagligstue er kombineret og husets største rum. Dagligstuen ligger på 1. sal med udsigt til henholdsvis torvet og haven. I stuen er der lagt vægt på at skabe hjemlig hygge, i trygge og hyggelige omgivelser. Stuen danner den naturlige ramme om fester, underholdning og den daglige sammenkomst omkring servering af mad, aktiviteter og TV.

Fællesstuer findes både på 2.sal og i stueetagen hvor der er direkte udgang til gårdhaven.

Udlån af fællesrum i forbindelse med beboernes mærkedage, kan aftales med personalet.

Beboernes private tøj vaskes på Ellen Mariehjemmets vaskeri.

Sidebar
Sidebar
48 30 03 65 Find hjem

Kontakt