boligerne

Boligen
Ellen Marie rummer 36 ét-værelseslejligheder med eget rummeligt badværelse/toilet.  Boligerne er fordelt på 3 plan og der er både elevator og trapper mellem etagerne.

Boligerne er af forskellig størrelse og udformning, alle med elektrisk indstillelig seng, antenne- og telefonstik som fast inventar. YouSees grundpakke er installeret og indregnet i huslejen. Tilkøb af yderligere TV-kanaler er for beboernes egen regning. Beboerne medbringer selv møbler, telefon, gardiner, sengetæppe, dyne, hovedpude samt lamper. I alle lejligheder er der et lille køkkenvask, køkkenskabe, køleskab og garderobeskab.

Boligen er privat og indrettes efter beboerens eget ønske. Vi opfordrer til at boligen indrettes med de ting og møbler beboeren kender og holder af. Vi håber dog at der i valget tages hensyn til personalets fysiske arbejdsmiljø ved at undgå meget tunge møbler m.m.
Ved ændringer i beboernes tilstand kan det blive nødvendigt at ændre boligens indretning for at sikre det aktuelle plejebehov og for at sikre personalets arbejdsforhold. Det er plejepersonalet, der vurderer om der er behov for at ændre noget i boligen, som f.eks. at fjerne tæpper og møbler hvis der skal bruges lift, eller indrette lejligheden mere hensigtsmæssigt.

Post og aviser omdeles dagligt, post ud af huset kan afleveres på kontoret.

Der bliver gjort rent i beboernes lejligheder efter behov. Som oftest ugentligt (ferieperioder undtaget)

Fællesrum
Spisestue/dagligstue er kombineret og husets største rum. Dagligstuen ligger på 1. sal med udsigt til henholdsvis torvet og gårdhaven. I stuen er der lagt vægt på at skabe hjemlig hygge, i trygge og hyggelige omgivelser. Dagligtuen danner den naturlige ramme om de daglige måltider, aktiviteter, underholdning, TV og afslapning.

Fællesstuer findes både på 2.sal og i stueetagen hvor der er direkte udgang til gårdhaven.

Udlån af mødelokale i forbindelse med beboernes mærkedage, kan aftales med personalet.

Beboernes private tøj vaskes i vores eget vaskeri i kælderen. Linned og håndklæder lejes og vaskes af Berendsen/Elis.

Sidebar
Sidebar
48 30 03 65 Find hjem

Kontakt