sådan bor vi

Husets rammer
Plejehjemmet Ellen Marie ligger på Torvet i Gilleleje. Der er kun få minutters gang fra stationen og få minutters gang til havnen. Indenfor bliver man mødt af en venlig atmosfære.

Beboerne har ønsket at få forskellige farver på hver etage. Dette ønske har vi efterkommet og har nænsomt farvelagt og tappeteseret gangene så vi har fået skabt et varmt og hyggeligt gangareal, med mange små nicher til glæde for beboerne.

Dagligstuen på 1. sal danner ramme for både spisestue og dagligstue samt for andre aktiviteter som f.eks. tv-stue, gymnastik og andre hyggestunder.

I den nye del af Ellen Marie har vi indrettet et motionsområde med cykler og andre redskaber.

Som beboer kan man altid frit vælge at opholde sig i ens egen bolig eller at deltage i det sociale fællesskab, som udfolder sig på fællesarealerne på alle tre etager. Man vælger også selv hvor man vil spise til måltiderne i løbet af dagen. De fleste vil dog have deres faste rutiner.

Den sydvendte gårdhave giver også mulighed for fællesskab eller for bare at nyde solen og den friske havluft. Når vejret tillader det, kan der serveres drikkevarer mm. fra køkkenet. Grillmad serveres flere gange i løbet af sommeren.

Sidebar
Sidebar
48 30 03 65 Find hjem

Kontakt